Mandskabsudlejning

Mandskabsudlejning i Ringsted, Glumsø & omegn!

Vi tilbyder mandskabsudlejning i Ringsted, Glumsø og omegn hvori vi kan tilbyde at hjælpe med: Markarbejde, Svinebesætning, Kvægbesætning, Hønserier

Brug for vikarer eller bare lidt hjælp?

Står du og leder efter mandskabsudlejning? Hos Krarup Byg & Anlæg tilbyder vi mandskabsudlejning Glumsø, Ringsted og omegn. Uanset, hvor du er på Sjælland, kommer vi til dig med den hjælp du har brug for. Vi er meget kvalitetsbevidste og udføre alle typer arbejde indenfor landbrug til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder mandskab indenfor:

  • Kvægbesætning
  • Hønserier
  • Svinebesætning
  • Markarbejde

Mandskabsudlejning i Ringsted – Professionelle og uddannede håndværkere!

Med mange års erfaring og med et nøje udvalg af specialiserede håndværkere og landmænd. Du kan være ganske tryg, når vi kommer ud til dig og vi er vandt til at arbejde med kvægbesætning, hønserier, svinebesætning og markarbejde. Hertil kan vi garantere at du får løst opgaven med håndværkere, som har den rette viden og ekspertise på netop disse områder.

Vi er kendt for at være imødekommende og med højt serviceniveau, men vi kan også tilbyde helt særlige tilbud og gode priser. Tøv ikke med at kontakte os, uanset, hvilke spørgsmål du har, så står vi klar til at hjælpe. Du kan også læse mere om vores andre ydelser og entreprenørarbejde her på hjemmesiden.

Mandskabsudlejning Ringsted