Om os

Entreprenør i Glumsø & Ringsted med 30 års erfaring

Entreprenør i Glumsø og dermed også Aut. Kloakmester Kenneth Krarup driver Krarup Byg & Anlæg med base i Glumsø. Med knap 30 års erfaring i branchen besluttede Kenneth sig i 2015 for at genoptage sit selvstændige hverv og etablerede således Krarup Byg & Anlæg. Siden har virksomheden serviceret kunder over hele Sjælland.

Høj service og god dialog med kunderne er nøgleord hos Krarup Byg & Anlæg, da den gode dialog er vigtig for det gode resultat, som vi altid leverer. Hos os er en opgave ikke færdig, før kunden er 100% tilfreds. Vi har mange års erfaring som underentreprenører på større projekter, men løser også gerne opgaver for private kunder.

Med vores mange års erfaring, har vi oplevet flere ting. Dermed ved vi at det bedste resultat opnås med et tæt samarbejde med ingeniører. Derfor tilbyder vi gerne at indgå som sparringspartnere på forestående projekter. Vi sørge altid for at levere et godt og solidt resultat som både du og vi kan være tilfredse med. Så vi du har brug for en erfaren entreprenør, så kontakt os og lad os tage en snak om din forstående opgave – så kan vi komme med et godt tilbud.

 

Entreprenør i Glumsø med mange kompetencer!

Ikke nok med at vi er er din lokale entreprenør i Glumsø & Ringsted som selv har mange kompetencer, inden for blandt andet anlægsgartneri, kloakopgaver og meget mere. Ud over dette så står vi også for mandskabsudlejning, for at kunne tilbyde vores mænds ekspertise for andre virksomheder. Er du interesseret i at vide mere om hvem vi er? Eller måske hvad vi kan tilbyde, og hvilken værdi vi kan give jer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi fortæller med glæde mere om vores virksomhed, erfaring, kompetencer og ydelser. Benyt kontaktformularen eller ring til os.

entreprenør glumsø | entreprenør ringsted